3 που Haveto καταλαβαίνετε για SOA εξεταστικός

18 Νοεμβρίου, 2010 at 2:18 μμ Σχολιάστε

1. Στον Ιστό η εξέταση κατά περίπτωση βασισμένη στις ανάμεικτες τεχνολογίες χρησιμοποιείται.

η ανάλυση και τακτοποιούν ότι SOA παρέχει την πρόκληση συγγένειας. Τα ανάμεικτα συμπληρώματα μπορούν να αναπτυχθούν στην απομόνωση, αλλά εάν παρουσιάζεται την ηρεμία για να συνεργαστούν κατά την διάρκεια της επέκτασης, αυτοί μπορούν να σταματήσουν. Αυτό θέτει να υποστηρίξει ότι αναλύεται ο προηγούμενος του προβλήματος και της συμβατότητας. Είναι για θεωρημένος ότι σε αυτήν την δοκιμή δεδομένου ότι το ποσό αυξήσεων αξιοπιστίας συνεταιρισμών, υπάρχει μια εκθετική πρόσβαση στο ποσό σημείων άμβλωσης.

2. Η ανώτερη επιβεβαίωση είναι αναλυτική αντιπροσωπεία στον ανεφοδιασμό των εφαρμογών SOA.

ο επιθετικός ανώτερος Architectonics υπηρεσιών είναι διφορούμενοι όχι μόνο επειδή οι αλλαγμένες τεχνολογίες χρησιμοποιούμενες, αλλά aswell επειδή, από την εξορία η ολοκλήρωσή του » τα σημεία του astriction ως ανάμεικτες αλλαγές προστίθενται στη ροή της δουλειάς ή αλλάζουν. Είναι δύσκολο στις αιτίες βάσης αποκτήσεων των προβλημάτων mid-level στην εφαρμογή. Η ανάλυση στο πρώτο πλάνο δεν δίνει καμία αφαίρεση του οπίσθιου μέρους. Συμβαίνει να μην οι ελεγκτές διανομής που εξετάζουν τις προσπάθειές τους το Μάιο μέχρι την απόκτηση μερικά ζωύφια στις κώδικας-ισόπεδες συσκευές αλλά αυτό εμφανίζονται εάν η συσκευή δεν είναι κάτω από το πρόσθετο περιβάλλον.

συνήθως, αυτό χρησιμοποιούν την αυτόματη δοκιμή συνάθροισης (» άσπρο box»). Αλλά τα λάθη μπορούν να εκτελέσουν στο βασικό της αλληλεπίδρασης. Εξέταση κατά περίπτωση » packaging» δεδομένου ότι το ΣΑΠΟΥΝΙ/WSDL το RMI απόλυτο για ένα αντικείμενο, για να συμφωνήσει διαλειτουργικότητα. Τα περιτυλίγματα παρουσιάζουν ένα αποδεκτό σύνολο ελέγχων που συμφωνούν συστήματα και συσκευές συνήθειας που συγκεντρώνονται. Μάιος αυτοί να μην χαρτογραφήσει όλες τις πτυχές του συστατικού.

3. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τις συσκευές ή να το ξανασχεδιάσουμε πάλι;

» Δεν είναι εσπευσμένο ότι η κορυφαία αντιπροσωπεία για την εφαρμογή της επιθετικής αρχιτεκτονικής απολογισμού, συμπεριλαμβανομένου 50% των εναγομένων ανάλυσης που αναφέρονται είναι η ανάπτυξη των νέων ικανοτήτων. » – Η διεύθυνση του Αμπερντήν, το 2005

ο σκοπός της συσκευής SOA είναι να αναγνωριστούν οι νέες ικανότητες. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που δημιουργούν το παρακαμπτήριο λογισμικό, τα οποία καλύπτουν τον ανταγωνισμό, αλλαγές στο ambiance που οδήγησε στις νέους συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων, τους κανόνες και την επιχειρηματολογία στα συστήματα διοίκησης.

η ποιότητα δεσμεύονται από το χρόνο και τον προϋπολογισμό, οι οποίοι απαγόρευσαν την περιοχή της λειτουργίας. Διευρύνει το πεδίο, οι καθορισμένες προτεραιότητες haveto συνάθροισης για τη λειτουργία, έτσι ώστε τα προγράμματα το Μάιο μέχρι την αποδεκτή διαταγή.

μελλοντική εξέταση κατά περίπτωση

\Ιστού # υπηρεσία επιθετικό Architectonics φέρνουν μερικά οφέλη, αλλά ολοκληρώνοντας υπάρχουν διάφορες προκλήσεις για να εξασφαλίσουν ποιότητα, όπως η οικολογία η εργασία προώθησης, η διοίκηση συγχωνεύει τα συστατικά, τις ανάμεικτους ομάδες και τους συνεργάτες διοίκησης, και τον ανεφοδιασμό στα ανάμεικτα συμβαλλόμενα μέρη. Υπάρχει ένας χρόνος της σύγκρουσης, λόγω της χρήσης της chiral δοκιμής. Είχε επιπτώσεις σε αυτό η χρήση της αυτοματοποιημένης δοκιμής για τη διεύθυνση αναγνώρισης είναι υποδηλωτικός.

πράγματα

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , , .

δημογραφίας δοκιμής αποδοχής ιδρύματος \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ ITIL \ η σταδιοδρομία σας με μια MCSA αποδοχή

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Νοέμβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930