δημογραφίας δοκιμής αποδοχής ιδρύματος \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ ITIL

17 Νοεμβρίου, 2010 at 8:58 πμ Σχολιάστε

Η δοκιμή ιδρύματος EXIN ή ISEB ITIL περιλαμβάνει από περιοχή 40 την ανάμεικτη ερωτήσεων επιλογών που μια αναγνώριση από τις 4 προσιτές απαντήσεις εξοικειωμένες πρέπει να επιλεχτεί. Ένα σημάδι είναι εξοικειωμένο για μια πραγματική αναγνώριση και κανένα σημάδι δεν αφαιρείται για μια ανακριβή απάντηση. Ο χρόνος διατιθέμενος είναι 1 ώρα και ένας απολογισμός σε ατομικά 26 σημάδια από τα 40 είναι γυμνός για να περάσει.

πολλοί μπορούν ανησυχητικός την αφαίρεση της αποδοχής να καθίσουν για μια δοκιμή και να ολοκληρώσουν κάτω από την ισοτιμία αναγνωρίζοντας ακόμη και αυτοί μπορούν να είναι άφθονα ικανά για τη δοκιμή μέσω της αναιδούς αφαίρεσης ή να δεχτούν αφθονώντας ένα ακαδημαϊκό εκπαιδευτικό μάθημα.

αυτοί είναι οι άκρες που Ι για τη διανομή με τους συμμετέχοντες της προόδου ιδρύματος ITIL πρίν κάθονται για τις εξετάσεις αποδοχής ιδρύματος ITIL. Το Alotof δέχεται αρχίζει αυτές τις άκρες χρήσιμες.

1. Δέχεστε τον απολογισμό 60 στην αναγνώριση 40 ερωτήσεις. Αυτό επιλύει σε 1. απολογισμός 5 ανά ερώτηση. Αυτό προστίθεται από τον άφθονο χρόνο. Επομένως, καμία δαπάνη που ορμά, δεν παράγει το χρόνο σας.

2. Είναι εξοικειωμένο να είναι λίγο φοβισμένο στην αρχή, κατά συνέπεια είναι ένα αποδεκτό convenance για να χαλαρώσει λίγο. Επιτεθείτε στις απλές ερωτήσεις πρώτα, που ακολουθούνται από τις ερωτήσεις που είναι προστιθέμενες δύσκολες. Εάν είστε ερωτήσεις απουσίας, δημιουργήστε να τηρήσει εσείς χαρακτηρίζει τις απαντήσεις σας ακριβώς δίπλα στο ποσό κατηχήσεων στην περιοχή ή τη μορφή αναγνώρισης.

3. Υπάρχουν με συνέπεια μερικές ελκυστικές ερωτήσεις ακουστικές οι 40 ερωτήσεις. Όχι αναταραχή εάν δεν καταλαβαίνετε τις απαντήσεις σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις. Μπορείτε ακόμα φαράγγι η δοκιμή και να πάρετε την πιστοποίησή σας.

4. Μερικοί υποψήφιοι είναι επιτακτικοί κακώς ο καλύτερος επειδή δεν δέχτηκαν έντονα τι ρωτήθηκε στην ερώτηση. Μια βασική άκρη είναι ότι δέχεστε να κατανοήσετε την κατήχηση προσεκτικά.

5. Παρουσία για τις ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΆ στις ερωταποκρίσεις. Alotof του χρόνου, θα σας προωθήσουν στην κατάλληλη επιλογή. Μερικές φορές η αναγνώριση είναι απλούστερη από σκέφτεστε!

6. Θα μπορούσε να είναι ότι δέχεστε την εφαρμοσμένη διοίκηση απολογισμού ITIL ή ΤΠ που αλλάζουν από το βιβλίο. Αυτή η δοκιμή είναι βασισμένη στα βιβλία ITIL. Αναλόγως για αυτόν ώρα: αγνοήστε την εμπειρία σας!

7. Να είστε προστιθέμενος ακριβής εάν η κατήχηση έχει τις λέξεις όπως » καλύτερος, » » ο ακριβέστερος, » » ο περισσότερο. » Δείχνει ότι οι ανάμεικτες επιλογές σε αυτήν την κατήχηση είναι (κάπως) σωστές. Υπάρχει περίπου μόνο μια αναγνώριση που είναι το alotof πλήρες και αναλόγως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

8. Να είστε προστιθέμενος ακριβής εάν η κατήχηση έχει τη συνομιλία » NOT» σε τον.

9. Εάν δεν καταλαβαίνετε αυτό που είναι σωστό, βοηθά εάν εσείς άλφα με αυτό που κάνει λάθος. Μειώνεται κάτω από τις δυνατότητες με την εξάλειψη κάποιας απάντησης που καταλαβαίνετε λανθασμένος.

10. Εάν δέχεστε να δημιουργήσετε μια εικασία, είναι ένα αποδεκτό convenance για να μην αλλάξει την αναγνώριση μετά από (εκτός αν καταλαβαίνετε πραγματικά την αναγνώριση κατόπιν κάποια ακριβής σκέψη). Στις πρόσθετες λέξεις: εάν χρεώνετε για να δημιουργηθεί μια εικασία, όχι υπόθεση πάλι! Η διαίσθησή σας είναι γενικά κατάλληλη την πρώτη φορά.

με τις υψηλά άκρες, ενδεχομένως εσείς θα κάνουν το καλύτερο που μπορείτε για τις εξετάσεις σας.

άκρες

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , , .

V3 – η εξέταση-λήψη τοποθετεί αιχμή σε 3 που Haveto καταλαβαίνετε για SOA εξεταστικός

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Νοέμβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930