`που δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τη MAC OS Χ σε αυτόν τον όγκο `- γελειότητα

17 Μαΐου, 2012 at 6:40 μμ Σχολιάστε

Η Intel και η χρήση PC Macs δυνατότητας άλλαξαν τα ενσωματωμένα σχέδια. Intel-βασισμένα στο τα στην περιοχή συστήματα της MAC είναι σύμφωνα με Apple_partition_scheme, η δυνατότητα που η σε Η/υ MAC μπορεί μόνο να είναι με GUID_partition_scheme. Αυτά τα ζητήματα απέχθειας μπορούν να κάνουν τις καταστάσεις ατυχήματος στοιχείων. Κατάλληλα για να ισορροπηθούν τα απόντα στοιχεία, χρεώνετε στις χρησιμότητες προσαύξησης στοιχείων της MAC χρήσης. Εάν ένας χρήστης προσπαθεί να εγκαταστήσει τη MAC OS Χ σκληρότερο σε έναν deejay που είναι συμβεβλημένο με ένα Intel-βασισμένο στην σύστημα της MAC, ένα δελτίο γελειότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί όπως: » Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τη MAC OS Χ σε αυτόν τον όγκο.

η MAC OS Χ δεν μπορούν άλφα επάνω από αυτό το volume» Η αιτία όπισθεν το δελτίο γελειότητας είναι εφαρμοστής της MAC OS Χ. Ο χρήστης αποτυγχάνει ακόμη και σε πιό baddest το deejay σε τέτοιες περιπτώσεις. Συμβαίνει λόγω της μη ιθαγενούς σκληρότερης deejay ρύθμισης διοίκησης με τον απολογισμό στον επεξεργαστή ρύθμισης. Η αναγνώριση της λειτουργούσας ρύθμισης παίρνει εγκατεστημένη σε έναν όγκο, αλλά η υπόθεση είναι σκληρότερο deejay σχέδιο διοίκησης. Κατάλληλα για να σπάσουμε το ζήτημα, αναθέτουμε στην ανακατανομή στη σκληρότερη deejay χρησιμοποίηση GUID_partition_scheme.

πριν από ο σκληρότερος δίσκος, εσείς πρέπει πρόοδος όλα τα στοιχεία καθώς το στοιχείο παίρνει απόν λόγω του ατυχήματος ρύθμισης βιβλίων κατά τη διάρκεια της repartitioning διαδικασίας. Σε περίπτωση συντριβής ρύθμισης, εάν η πρόοδος δεν είναι προσιτή ή κάποια γελειότητα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διοίκησης, το accoutrement της MAC προσαύξησης στοιχείων μπορεί να ισορροπήσει τα απόντα στοιχεία.

έπειτα, απολογισμός Deejay μπορούν να είναι σε πιό baddest ο κατάλληλος δίσκος.

εσείς χρεώνουν στο κτύπημα στην ετικέττα διανομής και δέχονται το κατάλληλο ποσό χωρισμάτων από τις συνολικές υπερεμφανιζόμενες επιλογές ρύθμισης.

έπειτα, εσείς πρέπει να πάνε στις επιλογές και να δεχτούν τη ρύθμιση διανομής GUID από την κάρτα ρύθμισης διανομής και να κτυπήσουν ο.κ.

κτυπούν στην ετικέττα διανομής για να καταργήσουν τα deejay στοιχεία.

η MAC OS Χ μπορούν τώρα να εγκατασταθούν με το προσαρμοσμένο σκληρότερο deejay σχέδιο διοίκησης.

τα απόντα στοιχεία μπορούν να είναι επαρκή χρησιμοποιώντας το στήριγμα. Η αποκατάσταση της MAC είναι κατάλληλη εάν χάνετε τα στοιχεία λόγω του άκυρου ή συντομευμένου στηρίγματος. Κατά συνέπεια, οι εμπειρογνώμονες προωθούν την ειλικρίνεια μέσων αποδοχής και τη δημογραφία αβύσσων προόδου κατόπιν όλα τα πλήρη ή κλασματικά στηρίγματα. Εντούτοις, στις καταστάσεις του χαλασμένου στηρίγματος στοιχείων, το accoutrement της MAC προσαύξησης στοιχείων μπορεί συμβουλές να ισορροπήσει όλα τα απόντα στοιχεία. Αυτοί είναι διαφορετικό accoutrement που μπορεί να κοιτάξει βιαστικά τα στενοχωρημένα απόντα στοιχεία κίνησης και ισορροπίας. \λογισμικό

προσαύξησης

της MAC είναι κατάλληλο accoutrement που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήρεμα. Η αστρική προσαύξηση στοιχείων του Macintosh αρχέτυπου είναι το εργαλείο προσαύξησης στοιχείων της MAC πρωτοπορίας alotof. Είναι μια αποδεκτές bifold συσκευή και μια εμφάνιση cossack DVD για unbootable Macs. Υποστηρίζει την προσαύξηση από HFS, HFS+, τα συγκολλητικά και ΠΑΧΙΆ συστήματα βιβλίων HFSX, HFS. Είναι σύμφωνο με τη MAC OS Χ 10. 5 Leopard, MAC OS Χ 10. 4 τίγρη και MAC 10. 3. 9 πάνθηρας.

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

σας δέχεται μόνο το lap-top σας; ισορροπεί την ανάλυση αρχείων μου – είναι αποτελεσματικό;

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031