απαθής υπολογιστής; Αφήστε την αποτύπωση αυτό!

2 Ιουλίου, 2011 at 5:50 μμ Σχολιάστε

Λέγεται ότι ενενήντα τοις εκατό όλων των υπολογιστών που είναι συμβεβλημένων με το Διαδίκτυο αλλοιώνονται με Spyware. Το Spwyare μπορεί couldcause πολλή ενόχληση στους χρήστες του Ίντερνετ. Από τα popups στη διάρρηξη των απαιτημένων πληροφοριών, spyware μπορέστε couldcause όλοι οι αλλαγμένοι τύποι ατυχημάτων και annoyances.

διάφοροι λιανικά τρόφιμα και οριακός υπολογιστής ψωνίζουν βασική αύξηση δράσης του υπολογιστή σας για μια άφθονη τιμή. Καθένας μπορεί επιτάχυνση επάνω στον υπολογιστή τους με τη χρήση μερικού accoutrement και ενός λίγου χρόνου. Σε αυτά τα πρώτα προϊόντα για το acclimation ο απαθής υπολογιστής σας, altercate τα βασικά που έχουν πρόσβαση στην επιτάχυνση του υπολογιστή σας.

βήματα σε έναν γρηγορότερο υπολογιστή:

1. Αφαίρεση Spyware: Είναι πραγματικό σημαντικό να καταργήσει το spyware με το οποίο ο υπολογιστής σας αλλοιώνεται. Υπάρχουν άφθονα προγράμματα μείωσης spyware που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μερικά chargeless και μερικά όχι. Τα καλύτερα chargeless προγράμματα μείωσης spyware ότι δέχομαι την εξοικείωση με είναι:

– Malwarebytes `αντι-Malware

– αγγελία-ενήμερο Chargeless 2009

– Spybot επιδιώκει &amp Καταστρέψτε

την αίσθηση chargeless για να επιδιώξουν Google για τα προγράμματα μείωσης Spyware και να δεχτεί ενός εκείνη η ενδυμασία εσείς το καλύτερο!

2. Χρήση EasyCleaner: Το ToniArts EasyCleaner είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στα προβλήματα αποκτήσεων και αποτυπώσεων με τον υπολογιστή σας. Μερικές από την εμφάνιση παρεχόμενη είναι: Ο καθαρισμός ανθολογιών, τυχαία μήλο-πίτα βιβλίων επάνω, άλφα επάνω διαχείριση, προσθέτει/αφαιρεί τα προγράμματα, και διάφορα πρόσθετα συμφέροντα εργαλεία.

μεταφορτώνουν EasyCleaner ΕΔΏ:

χρησιμοποιούν το κατόπιν accoutrement από EasyCleaner στην επιτάχυνση συμβουλών επάνω στον υπολογιστή σας:

– καθαριστής ανθολογιών: Η απόκτηση και ακυρώνει όλα τα λάθη ανθολογιών.

– τυχαίος καθαρισμός: Απόκτηση όλοι οι τύποι αρχείων που είναι τυχαίοι για να είναι στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσουν το » διαγράψτε all» κουμπί για να ξεφορτωθεί εκείνα τα αρχεία.

– διευθυντής ξεκινήματος: Διαχειριστείτε ποιος άλφα επάνω προγραμμάτων εάν οι μπότες υπολογιστών σας! Ξεφορτωθείτε εκείνα τα τυχαία προγράμματα ότι δεν χρησιμοποιείτε ποτέ και απαθής κάτω τον υπολογιστή σας. Δημιουργήστε να τηρήσει εσείς καταλαβαίνει τι το πρόγραμμα είναι πριν από να θέσει εκτός λειτουργίας του!

3. Τροποποιήστε τα παράθυρά σας: Η εγκατάσταση του υπολογιστή σας είναι παραπλεύρως σημαντική. Τα παράθυρα χρήσης τροποποιούν για να εξασφαλίσουν ότι δέχεστε τις πιό πρόσφατες αναπροσαρμογές για τα παράθυρα.

4. Καθαρισμός Deejay: Είναι με συνέπεια οξύ για να κάνει έναν deejay καθαρισμό για ήδη κάθε στήριγμα των ημερών. Για να τρέξει έναν deejay καθαρισμό, κάνετε τα εξής:

1. Κτύπημα σε » Το Computer» μου

2. Κατάλληλο κτύπημα σε οριακό δίσκο (ότι επιθυμείτε να καθαρίσετε) και κτύπημα στις ιδιότητες.

3. Στο » General» ετικέττα, θα υπάρξει ένα κουμπί » Δίσκος καθαρός-up»-που καθαρίζεται . Κτυπήστε αυτό.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , .

\ είναι το απόλυτο συμπλήρωμα \ – άκρες για τη διανομή το καλύτερο

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ιουλίου 2011
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031