πώς να είναι διαλεκτικός ανακριτής

22 Νοεμβρίου, 2010 at 8:10 πμ Σχολιάστε

Σε περιόδους σήμερα, ο απολογισμός πάνω από 90% των περιλήψεων παίρνει αποθηκευμένος στον υπολογιστή, συνταγμένος στο διαδίκτυο και μεταφερμένος μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του μηνύματος καψίματος και κάθε πρόσθετου μήλου cyber συνοδευτική μέθοδος. Ένας εκ των προτέρων διαλεκτικός ανακριτής υπολογιστών θα ήταν σε θέση να σπάσει τα προβλήματα και να εξακριβώσει τα σε απευθείας σύνδεση εγκλήματα ακουστικά μια στιγμή. Για να είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους, το άφθονο haveto αφιέρωσης, αγάπης και διαβεβαίωσης ολοκληρώνεται σε αυτόν τον τομέα.

στη ρύθμιση για να ολοκληρώσουν έναν κορυφαίο cachet σε αυτήν την πορεία σταδιοδρομίας, εσείς είναι κατάλληλα να δεχτούν να τηρήσουν και στερεό ένα ίδρυμα στο υλικό υπολογιστών, τη διοίκηση συσσωρευτών και την αρχιτεκτονική. Επίσης, εάν ζωντανό σε μια κατηγορηματική περίπτωση, είναι έξυπνο για να εξασφαλίσει ότι δέχεστε αυθεντικός την περιοχή της περίπτωσης ακριβώς και δέχεστε άφθονος έξω τα κατάλληλα εξαρτήματα στη χρήση. Μερικά παραδείγματα αυτών των εξοπλισμών είναι:

Υπολογιστές
Lap-top
Κεντρικοί υπολογιστές
Συσκευές αποθήκευσης
Τα δίκτυα

ένας εκ των προτέρων διαλεκτικός ανακριτής υπολογιστών πρέπει να δεχτούν μερικών βασικό accoutrement με τον πάντα. Αυτό πρόκειται ώστε να μην χαθεί ο χρόνος ερευνώντας μια σκηνή αποστροφής. Εκτός από αυτόν, είναι βασικό στην ανάλυση όλες προηγούμενες της επιβεβαίωσης και συσσωρεύει κάθε λεπτομέρεια που σημειώνεται. Δεδομένου ότι alotof τα εγκλήματα γίνονται πέρα από τα δίκτυα, αυτό σημαντικό να παρευρεθεί έξω για τα μη διαγραμμένα αρχεία και τις συμβουλές που αποθηκεύονται στις αλλοδαπές συσκευές. Επίσης, η παρεμπόδιση έξω και οι περιφερειακές μονάδες σε και για την κύρια ρύθμιση είναι σημαντικές.

στην προσθήκη σε όλα αυτά έχουν αναφερθεί, μια εάν aswell ήρεμα να είναι σε θέση:

Αναλύστε μια ρύθμιση υπολογιστών κατόπιν μια διάρρηξη, παραδείγματος χάριν, για να ωθήσετε πώς ο αντίπαλος απόκτησε την αποδοχή και τι ο αντίπαλος.
Κερδίστε τις συμβουλές για το πώς τα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών προγραμματίζουν με σκοπό τη διόρθωση, τη βελτιστοποίηση επιτεύγματος, ή την αντίστροφος-κατασκευή.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , , , , .

\ και εφαρμοσμένη κλίση και PMP σας η επαγρύπνηση για να αποκτήσει μια διαλεκτική αποδοχή

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Νοέμβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930