μέτρα για να απόσχει προσαύξηση

Μαΐου 26, 2012 at 10:28 πμ Σχολιάστε

Υπάρχει μια ανακοίνωση ότι, μια ουγγιά της παρεμπόδισης είναι απολογισμός ένα κτύπημα της θεραπείας. Εάν έρχεται στην αποκατάσταση στοιχείων, αυτό δεν είναι κανένας διαφορετικός. Υπάρχει ένα ποσό πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιώσετε τα στοιχεία σας, έτσι ώστε, εάν δεχτείτε οποτεδήποτε ένα δυσμενές χτύπημα στο οποίο απόκτηση ένα ή προστιθέμενος των αρχείων σας που λείπουν, χαλασμένοι, ή απρόσιτος, κατόπιν αυτό θα είστε μια απλή δράση για να ισορροπηθούν τα στοιχεία σας.

μέχρι κατόπιν αυτά τα 5 απλά βήματα, εσείς μπορούν να μειώσουν ο τυχαίος που δέχεστε οποτεδήποτε για να περάσετε από την κατάθλιψη και την κατάθλιψη που συνδέονται με τα σημαντικά στοιχεία ατυχήματος, και ενόχληση εάν θα δεχτεί ή όχι οποτεδήποτε έναν τυχαίο που ανακτάται.

περπατούν 1: όπισθεν επάνω τα αρχεία σας τακτικά, και συχνά

αν και μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να δημιουργήσουν διάφορα αντίγραφα των αρχείων τους στις αλλαγμένες θέσεις στον προαναφερθε’ντα σκληρότερο δίσκο, ο οποίος δεν είναι artlessly αρκετός. Παραδείγματος χάριν, εάν ο σκληρότερος δίσκος σας συνέτριψε, κατόπιν όλα τα αρχεία alotof αποδεκτά θα ήταν απρόσιτα. Έτσι δημιουργήστε να τηρήσει ότι εσείς πρόοδος τα αρχεία που σας στα αλλαγμένα μέσα, τέτοια είναι extenuative ένα αρχέτυπο στο CD, σε δισκέτα, ή αλλοδαπός σκληρότερος δίσκος. Εκείνος ο τρόπος, εάν εσείς οποτεδήποτε δέχεται το ατύχημα στοιχείων εξοικείωσης στα αρχικά μέσα σας, εσείς διάφορα ένα άλλα και ήρεμα εφικτά στηρίγματα προσιτά σε σας.

περπατούν δύο: beware των συνδέσεων

\ηλεκτρονικού ταχυδρομείου # εάν δέχεστε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από καθένα που δεν ξέρετε, και είστε πραγματική επιφυλακή του ανοίγματος οποιεσδήποτε συνδέσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μερικοί χρόνοι, συνδέσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας πραγματικός αποδεκτός τρόπος τους ιούς. Μερικοί βάκιλοι τείνουν να κλειδώσουν το σύστημα, και aswell τα στοιχεία άμβλωσης στη διαδικασία. Επίσης, δημιουργήστε να τηρήσει εσείς χρησιμοποιεί μια συσκευή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που όχι αυτόματα προσιτές συνδέσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δυστυχώς, μερικοί — εάν είναι επιδεινώνοντας για να σας χορηγήσουν μια γρήγορη πρόβλεψη. Εάν το λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έχει μια γρήγορη λειτουργία εξέτασης, για-πρόσωπο αυτό μακριά.

περπατούν 3: Όχι αφθονία οι περιλήψεις σας στην προαναφερθείσα κίνηση ως λειτουργικό σύστημά σας

εάν εσείς αφθονία οι περιλήψεις σας στην προαναφερθείσα κίνηση ως λειτουργικό σύστημά σας, κατόπιν εάν εκμηδένιση οποτεδήποτε στο λειτουργικό σύστημά της, κατόπιν αυτό μπορεί να γίνει πραγματικός δύσκολος να ισορροπήσει τα αρχεία σας. Σε ένα φαλακρό ελάχιστο, η διανομή ο σκληρότερος δίσκος και βαλμένος τα πραγματικά σημαντικά αρχεία σας στη βοηθητική διανομή έτσι εάν το OS παίρνει εσείς πρέπει να είναι σε θέση να ισορροπήσει ήρεμα τα σημαντικά αρχεία.

σήμερα, ανώμαλα με το υλικό συμφωνίας, αυτό είναι μια έξυπνη αφαίρεση για να πάρουν έναν πρόσθετο σκληρότερο δίσκο. Έτσι δέχεστε έναν σκληρότερο δίσκο για το απόλυτο λειτουργικό σύστημά σας, και έναν πρόσθετο σκληρότερο δίσκο για τα αρχεία σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αλλοδαπό σκληρότερο δίσκο, ο οποίος συνήθως artlessly συνδέει με τον υπολογιστή σας μέσω ενός λιμένα USB. Όχι μόνο μειώνετε το ατύχημα του ατυχήματος οποιαδήποτε στοιχεία, αλλά μπορείτε aswell να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αλλοδαπό σκληρότερο δίσκο στους πρόσθετους υπολογιστές επιτακτικούς οι περιλήψεις σας ήρεμα εφικτές οπουδήποτε πηγαίνετε.

περπατούν 4: Συσσωρεύστε τα αντίγραφα σε χαρτί των εγγράφων σας

ενώ έντονα όχι η γρηγορότερη ρύθμιση της αποκατάστασης στοιχείων, εάν για ο, τιδήποτε αιτία κάτι συνέβη σε κάθε πρόοδο κάνατε, εσείς σε ατομικό θα δεχόταν ένα σκληρότερο αρχέτυπο του εγγράφου. Ενώ έντονα δεν επευφημώ αυτήν την ρύθμιση για κάθε μεμονωμένο αρχείο, πρέπει να δεχτείτε ένα σκληρότερο αρχέτυπο των κύριων εγγράφων, όπως τα αναγνωρισμένα έγγραφα, ο ιδιόκτητος κωδικός, ή οι συμπληρωματικές σημαντικές πληροφορίες.

περπατούν 5: Μειώστε το ατύχημα των μέσων συσσωρευτών σας που παίρνουν χαλασμένο

εκεί είναι Bactericide ποσού ο …

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

λόγω της άκυρης υπευθυνότητας σελίδων σε Kernel32. dll βιβλίο \ μπορεί σας κερδίζει χρήματα στο συνεχές τρέξιμο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Ιον. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Αρέσει σε %d bloggers: