οι Δέκα ολοκληρώστε σε έναν ευλογημένο υπολογιστή

Μαΐου 10, 2012 at 10:44 πμ Σχολιάστε

Να είστε ακριβές άνοιγμα που ΟΛΕΣ οι συνδέσεις παρέδωσαν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

αυτό πιάνουν με συνέπεια έξω το ακροατήριο ορυχείου. Εάν δέχεστε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με μια σύνδεση εσείς haveto να είστε ακριβής για να το ερευνήσει πριν από σας προσιτούς η σύνδεση. Το alotof που γίνεται αποδεκτό των βακίλων σήμερα διαβιβάζεται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτοί οι βάκιλοι που παρευρίσκονται μέσω των βιβλίων διανομής των αλλοιωμένων οικοδεσποτών τους, των πιό baddesτων ένας τυχαίος υπεύθυνος κλάδος και διαβιβάζουν ως μερικά αλλοιωμένα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία όπως προσιτά σε εκείνες τις διευθύνσεις. Αναλόγως μπορείτε να δείτε ότι ένας ιός μπορεί να είναι εξοικειωμένος από έναν φίλο, που υποθέτει ότι είναι ενδεδειγμένο να ερευνηθούν όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ότι τα δέχεστε πριν από το άνοιγμα.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η Microsoft δεν διαβιβάζει τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία στους χρήστες της με τα αρχεία για τις αναπροσαρμογές συνημμένες. Να μην είστε από αυτό. Μόνο τροποποιήστε τη ρύθμισή σας από τον ιστοχώρο της Microsoft.

η αναπροσαρμογή το λογισμικό τακτικά

\ιών σας # εσείς haveto δέχονται το λογισμικό ιών. Εάν όχι έπειτα πρέπει προσόν αυτό. Σας κερδίζει χρόνο και χρήματα στο συνεχές τρέξιμο. Το λογισμικό ότι χρησιμοποιούμε το alotof είναι συχνά αντιιός Norton. Δεχόμαστε αρχίζουμε αυτό το λογισμικό για να είμαστε απόλυτοι και για το σπίτι και για τους συσσωρευμένους χρήστες αν και το συσσωρευμένο αντίγραφο είναι καλύτερο για το α πέρα από το ποσό υπολογιστών.

μόλις δεχτείτε το λογισμικό ότι αντιιών σας εγκατέστησε haveto το τροποποιούν σε εγκεκριμένη βάση. Οι συγγραφείς ιών αφθονούν και οι νέοι βάκιλοι προκύπτουν όλος ο χρόνος. Το λογισμικό αντιιών λειτουργεί επειδή μπορεί να αναγνωρίσει το συγκεκριμένο ιό και μπορεί να το καταργήσει. Μετά από τις εγκεκριμένες αναπροσαρμογές στο λογισμικό ιών σας, είναι βασικά άχρηστο. Το λογισμικό ιών Alotof επιτρέπει σε σας για να θέσει τις αναπροσαρμογές στη δράση αυτόματα. Αυτό είναι προστιθέμενο συμφέρον εάν δέχεστε έναν ευρυζωνικό συνεταιρισμό που είναι `πάντα σε `. Εκείνοι με έναν αποδεκτό συνεταιρισμό φυσήματος πρέπει να τροποποιήσουν ήδη μια εβδομάδα.

η αναπροσαρμογή το λειτουργικό σύστημά σας

κρατώντας σας λειτουργούσα ρύθμιση που προσαρμόζεται και στην αποδεκτή εμφάνιση είναι σημαντικά. Οι νέοι άθλοι αποκτήσεων χάκερ στα λειτουργικά συστήματα όλος ο χρόνος alotof του χρόνου ο ισχυρισμός που τους είναι εμφανίζονται στους λειτουργούντες κατασκευαστές ρύθμισης που άφεση μια εφαρμογή για να καθοριστεί. Το haveto αυτών των μπαλωμάτων μεταφορτώνεται από σας για να σας τροποποιήσει σύστημα. Η δράση μπορεί να είναι απολύτως διάχυτη εάν δέχεστε μόνο έναν εξοικειωμένο συνεταιρισμό φυσήματος στο Διαδίκτυο αλλά είναι απολογισμός αυτό. Για τα συστήματα του Microsoft Windows, η καλύτερη διανομή για να τροποποιήσει τη ρύθμισή σας είναι με την υπόδειξη της μηχανής αναζήτησης Ιστού σας σε: windowsupdate. Microsoft. η COM

αφαιρεί τα προγράμματα ότι δεν χρησιμοποιείτε

οι περισσότεροι από μας εγκαθιστάτε και δοκιμάζετε τα προγράμματα όλος ο χρόνος. Μεταφορτώνουμε από τον Ιστό, εγκαθιστάμε από συνοδεύουμε και από τα CD στα περιοδικά. Αυτό έχει τη συνέπεια ότι δεχόμαστε τα μέρη του εγκατεστημένου λογισμικού στις μηχανές μας που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ. Η εγκεκριμένη μείωση των αξιοκατάκριτων προγραμμάτων θα προωθήσει το επίτευγμα ρύθμισής σας και θα σώσει το deejay διάστημα.

η στάση spam

Spam (εκούσιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) είναι ένα αποδεκτό πρόβλημα για πολλούς χρήστες. Το Spam προέρχεται από τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που είναι εμπορικοί τα άρθρα και οι υπηρεσίες τους. Μερικά άρθρα είναι να εμποδιστεί το αξιοκατάκριτο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο περίπου υπάρχει ένα ποσό πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε τους ανθρώπους την αρχή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

επιλέγουν μια παρεκκλίνουσα διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – κάποια υπόθεση καταλόγων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου artlessly ένα όνομα δηλ. Joe. bloggs@someplace. COM. Αυτή η διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παίρνει επαρκής από το spam bots, χρεώνετε Javascript που επιτρέπεται στην εμφάνιση το εάν δέχεστε ένα αποδεκτό όνομα, η απλή υπόθεση που κάνει είναι να αλλαχτεί η διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα. &lt …

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

– 8 πλεονεκτήματα του ιστοχώρου σας \ – μια αυξανόμενη μανία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Ιον. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Αρέσει σε %d bloggers: