\ – μια αυξανόμενη μανία

Μαΐου 10, 2012 at 3:29 μμ Σχολιάστε

Τα πράσινα λέιζερ είναι με συνέπεια μια ολοκλήρωση αναισθητικού από την επιστημονική φαντασία από τη κινηματογραφική ταινία, τηλεοπτικά παιχνίδια, αφαιρούν πίσω τη δεκαετία του ’60 όπως τα ικανά όπλα διαπραγματεύονται αποκαλούμενος ως ακτίνες μετά θάνατον ζωής, φλεγόμενο saber, αμμοστρωτική μηχανή, που κτυπά τα τουφέκια. Το λέιζερ είναι aswell ως αλληγορικός αριθμός για να απαλλάξει τη δυσνόητη πρόοδο και είχε επιπτώσεις στην αλληγορία στις κορυφαίες σημαντικές ανακαλύψεις τεχνολογίας δραστηριότητας μέσω του λέιζερ.

εξετάζοντας την προστιθέμενη ικανότητα των διασκεδάζοντας αποτελεσμάτων λέιζερ άνθισης, πολλοί άνθρωποι στο μήλο έχουν δεχτεί τη δυνατότητα της ακτίνας λέιζερ. Το αυλάκωμα για επιτακτικό ένα όπλο της κατάργησης από τη φαντασία στο absoluteness έχει τα αμαράντινα όρια και τα λέιζερ να δεχτούν μεταγλωττισμένος εκ νέου όπως μια αρχή στα επιτακτικά επηρεασθε’ντα όπλα εμφανίζεται αληθινή.

τα λέιζερ και η νεολαία

η εφηβεία σήμερα πρέπει να αρχίσουν την επιστημονική φαντασία λέιζερ στο absoluteness με τους ανθίζοντας δείκτες λέιζερ. Βασικά ως δείκτης παρουσίασης, για το λαμπρό κοιτάζοντας και ισοπεδώνοντας εργαλείο. Το βέλος λέιζερ είναι ενθαρρυνόμενο χρηματοκιβώτιο στη χρήση. Εντούτοις, το βέλος λέιζερ aswell είναι να συμβεί για να δημιουργήσει την εφαρμογή μετά θάνατον ζωής και φλεγόμενα sabers με τη χρησιμοποίηση των αληθινών ανθίζοντας ακτίνων λέιζερ. Ένα εγκεκριμένο 5mW βέλος λέιζερ μπορεί να αντέξει οικονομικά έναν φλεγόμενο άξονα που προγράμματα απολύτως προαναφερθείς φωτονιακός ο φλεγόμενος ως αυτό που βλέπουμε στην επιστημονική φαντασία. Υπάρχουν δείκτες λέιζερ και φορητά λέιζερ που δέχονται τις εκτιμήσεις δυνατότητας κολλεγίων από 15mW μέχρι 600mW που μπορεί να αντέξει οικονομικά τις φωτεινότερες ακτίνες και μπορεί να είναι ενθαρρυνόμενη ολέθρια και couldcause τηρώντας ζημία ματιών.

συσσώρευση

Α των ενθουσιωδών λέιζερ κοινών προσαρμόζει αυτά τα λέιζερ και την εμφάνιση στους εφηβικούς ενθουσιώδες πόσο ικανά τα προσαρμοσμένα λέιζέρ τους μπορούν να είναι από τα δραστήρια μπαλόνια στις αποστάσεις όσο 10 αντιστοιχίες ανησυχίας ή φωτισμού και τα όξινα πλαστικά με ένα βέλος λέιζερ είναι μια μανία σε ένα συνδεδεμένο ποσό φιλόδοξοι επιστημόνων και hobbyists. Με τη συμμετοχή αυτής της μανίας, οι προστιθέμενοι και προστιθέμενοι άνθρωποι παίρνουν ευνοημένοι στην απορρόφηση της τροποποίησης βελών λέιζερ με μια αποδεκτή φιλοδοξία της δημιουργίας ενός κορυφαίου τροφοδοτημένου λέιζερ που μπορεί να κόψει και να καψει. Μπορεί να μην είναι τόσο δυσμενές όπως μπορεί να υποθέσει αλλά είναι ένας τρόπος να δημιουργηθεί εκείνη η ακτίνα μετά θάνατον ζωής ένα absoluteness από φλεγόμενος ή όξινος κάτι με μια αληθινή ακτίνα λέιζερ.

άλλοι ενθουσιώδες απορροφώνται στη φλεγόμενη πρόσκρουση λέιζερ από τις ακτίνες λέιζερ απορρόφησης στους καθρέφτες και τους οπτικούς σχηματισμένους αψίδα και αμφίκοιλους φακούς και ολοκληρώνουν την τέχνη αξόνων λέιζερ. Κατάλληλα η βιαστική διαφορετική φλεγόμενη σφαίρα accouterment μέσω των ακτίνων λέιζερ που aswell επευφημείται στις λέσχες νύχτας ως φλεγόμενη συνέπεια και άνθρωποι φτάνει το θαυμασμό σε το.

το βέλος λέιζερ δημιουργούν ένα νέο ρουλεμάν της απορρόφησης στην ηλικία συμβουλών που μπορεί να συγκριθεί με το σαρκικό στη δεκαετία του ’40. Αυτή η πτυχή της δράσης βελών λέιζερ κάνει μια μανία στη νεολαία.

αρμόδια χρήση των ανθίζοντας δεικτών

\λέιζερ # η διαθεσιμότητα ανταλλαγής των κορυφαίων τροφοδοτημένων δεικτών λέιζερ είναι παρούσα πλάτη το 2004 και οι έμποροι εξοικειώνουν και προειδοποιούν με συνέπεια τους αγοραστές για να είναι υποκείμενοι στα λέιζερ διοίκησης. Είναι με συνέπεια παράτολμο ότι ένα κορυφαίο τροφοδοτημένο λέιζερ είναι με την ικανή αιγίδα ματιών και η υπόδειξη τις τέχνες αέρα είναι μια καμμμένη παράβαση. Bethink ότι ένα βέλος λέιζερ επάνω από 5mW δεν είναι ένα παιχνίδι και απαιτεί την υποκείμενη διοίκηση από τον ιδιοκτήτη.

ανθίζοντας δείκτες λέιζερ

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

οι Δέκα ολοκληρώστε σε έναν ευλογημένο υπολογιστή αρχιτεκτονικής συνελεύσεων CIW – επικυρωμένο Διαδίκτυο Webmaster

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ.   Ιον. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Αρέσει σε %d bloggers: