τι είναι 192. 168. 1. 1 ακριβώς;

Φεβρουαρίου 29, 2012 at 8:56 πμ Σχολιάστε

Αυτή η IP 192. 168. 1. 1 είναι η διανομή συμφωνίας Διαδικτύου απουσίας (IP) για το alotof των εγχώριων ευρυζωνικών δρομολογητών. Αυτή η IP 192. 168. 1. 1 διανομή ήταν αρχικά ή αρχικά από Linksys και η πλάτη έπειτα αυτό ήταν σε λειτουργία στα ανάμεικτα πρόσθετα εξαρτήματα που είναι για την εγχώρια δικτύωση όπως εκείνοι που παράγονται από Westell, Netgear και λίγα άλλα.

αν και αυτή η IP 192. 168. 1. 1 διανομή είναι η διανομή απουσίας IP για το alotof των διαποδιαμορφωτών και των ευρυζωνικών χρηστών κοινών και απαραιτήτως δεν δέχεται να είναι η διανομή απουσίας για όλους τους ευρυζωνικούς χρήστες. Το Alotof των εργοστασίων έθεσε τη διανομή απουσίας τους IP σε 192. 168. 1. 1 έτσι ώστε μπορούν να προωθήσουν μια συνδεδεμένη ατμόσφαιρα προσαύξησης και aswell για να δημιουργήσουν τους πρώτους χρήστες φορά απλούς στην οργάνωση τα δίκτυά τους ήρεμα και γρήγορα.

μπορούν μόνο το Linksys και ακόμη και οι πρόσθετοι δρομολογητές να χρησιμοποιήσουν τη IP 192. 168. 1. 1 διεύθυνση;

σίγουρα όχι, ως αυτήν την IP 192. 168. 1. 1 είναι μια μυστική IPv4 διανομή και οποιοσδήποτε υπολογιστής, διαποδιαμορφωτής, αλλοδαπός ή οποιαδήποτε πρόσθετα εξαρτήματα Διαδικτύου που κανένα ποσό δεν μπορεί οπουδήποτε να διαμορφωθεί χρησιμοποιώντας αυτήν την IP 192. 168. 1. 1 διεύθυνση. Περίπου αυτή η IP 192. 168. 1. 1 διανομή συνήθως δεν συστήνεται δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορα εξαρτήματα που μπορούν απουσία μέσα σε αυτήν την διανομή IP όπως μπορούν να υπάρξουν τα προβλήματα της συνδετικότητας από τα ανάμεικτα ανάμεικτα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν την προαναφερθείσα απουσία της IP 192. 168. 1. 1 διεύθυνση. Είναι πραγματικό άφθονο σημαντικό να καταλάβει ότι η επέτειος και κάθε εξάρτημα Διαδικτύου θα δεχτούν μόνο μια διανομή IP που θα συνδεθεί με εκείνη την ακριβή συσκευή. Εάν εσείς `σχετικά με τη χρησιμοποίηση των ανάμεικτων εξαρτημάτων που είναι ζωντανά σε μια μεμονωμένη IP 192. 168. 1. 1 και σε εκείνα τα ανάμεικτα εξαρτήματα ένα από τα πρέπει να στενοχωρηθεί σε μερικές πρόσθετες τοποθετήσεις.

πώς μπορέστε αυτή η IP 192. 168. 1. 1 διανομή προσεγγίζεται;

εάν εύχεστε στην αποδοχή τη IP 192. 168. 1. 1 διεύθυνση, όλες που χρεώνετε για να κάνετε είναι στο οικόσημο 192. 168. 1. 1 στο φραγμό διανομής της μηχανής αναζήτησης σας και ακριβώς η πρόσβαση ή το κτύπημα αρθρογράφων με το γδάρσιμό σας πηγαίνουν σύνδεση. Μπορεί ή δεν να είναι στα συμφέροντα να χρησιμοποιηθεί μια μηχανή αναζήτησης που υποστηρίζει τα πρότυπα Ιστού για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η χρησιμοποίηση της μηχανής αναζήτησης που υποστηρίζει τον Ιστό αποδεκτό θα σας παραγάγει μέσα σε αυτά που το λογισμικό που για τη δυνατότητα το δίκτυό σας. Η επικαιρότητα εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε τις αλλαγές σας στις τοποθετήσεις όπως το περιβάλλον επάνω το όνομα χρήστη και οι κωδικοί πρόσβασης και μπορεί aswell να διαμορφώσει το εξάρτημά σας που είναι για το δίκτυο.

στην περίπτωση οποιασδήποτε συμφωνίας υπολογιστών που είναι η προαναφερθείσα περίπτωση και σύστησε με συνέπεια στη μεγαλύτερη απορρόφησή σας να δημιουργήσει μια απόλυτη πρόοδο των τοποθετήσεων ρύθμισής σας πριν από την αλλαγή αυτοί ή στο εξωτερικό ακριβώς να εξετάσει κάτω από όλες τις προεπιλογές για το περιβάλλον επετείου που επιθυμείτε να αλλάξετε. Μπορείτε να χάσετε το συνεταιρισμό Διαδικτύου σας εάν μερικές ανακριβείς τοποθετήσεις δεν είναι πραγματικές διαμορφώνοντας το σύστημα ρύθμισής σας.

είναι εκμηδένιση πηγαίνουν αδιόρθωτα κακώς ενώ αλλαγή το εξάρτημα ρύθμισης Διαδικτύου με τις συμβουλές της IP 192. 168. 1. 1, συνήθως εκεί θα είναι μετατοπίζει το κουμπί όπισθεν του εξαρτήματος ρύθμισης επετείου και εάν εσείς αρθρογράφος ότι, θα αποκαταστήσει αυτόματα τις απόλυτες τοποθετήσεις στις προεπιλογές κλάδων.

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , .

βασικός ένας συμπονετικός Cipher της ανάλυσης \ ανάλυση – φλεγόμενη Cipher βάρους ανάλυση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Φεβρουαρίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Μαρ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Αρέσει σε %d bloggers: