βασικός ένας συμπονετικός Cipher της ανάλυσης

Φεβρουαρίου 16, 2012 at 8:51 πμ Σχολιάστε

Μια αρτιμελής ικανή Cipher ανάλυση μπορεί να κάνει προστιθέμενος από οποιεσδήποτε πρόσθετες δραστηριότητες. Είναι ένα εξάρτημα στα λάθη αποκτήσεων και αποτυπώσεων που δεν λαμβάνονται υπόψη στα στάδια ανάπτυξης, αναρρωτικά για το ποσό ηρεμίας λογισμικού με τις δεξιότητες υπεύθυνων για την ανάπτυξη.

αναθεωρήσεις

κώδικα βρίσκει γενικά και εξαλείφει τα εξοικειωμένα λάθη ή τα ελαττώματα όπως το σκοινί αρχιτεκτονικής εκμεταλλεύονται, όροι αυλακώματος, διαρροές ανάμνησης και υπερχειλίσεις απορροφητών κατάλληλα αναρρωτικές η ασφάλεια λογισμικού. Οι σε απευθείας σύνδεση αποθήκες λογισμικού βασισμένες στην κατάργηση με Trac, Mercurial, GIT ή οποιαδήποτε άλλα επιτρέπουν στις ομάδες οργανισμών στη συνάθροιση μέχρι τον κώδικα ανάλυσης. Επίσης, αποδεκτό accoutrement για τη συνάθροιση επάνω οι cipher διαδικασίες ανάλυσης. Το αυτοματοποιημένο cipher λογισμικό αναθεώρησης μικραίνει τις ευθύνες την άφθονη συσσώρευση των κωδίκων στον υπεύθυνο για την ανάπτυξη από το acclimation προηγούμενο cipher ανάλυσης για τις αρθρωτικές ευπάθειες.

το λογισμικό αναθεώρησης κώδικα είναι αυτοματοποιημένο λογισμικό που βοηθά στον προηγούμενο κώδικα προγράμματος βραβείων. Είναι ταξινομημένο σε δύο κύρια μέρη. Η αυτόματη cipher ανάλυση είναι λογισμικό που ελέγχει προηγούμενο cipher με το διατιθέμενο σύνολο κανόνων και οι ανάμεικτοι τύποι μηχανών αναζήτησης προβλέπουν τη συσσώρευση λογισμικού που βοηθά σε μια μεγαλύτερη συμπονετική αρχιτεκτονική όχι admeasure καθορισμένοι κανόνες που ελέγχουν με το λογισμικό.

αναθεωρήσεις

κώδικα είναι αποσυνδεμένο κυρίως σε δύο ανωτέρω κατηγορίες που κάποια είναι ακαδημαϊκή cipher ανάλυση και ο πρόσθετος αποτυγχάνει cipher την αναθεώρηση.

επίσημη Cipher επιθεώρηση Fagan ανάλυσης για παράδειγμα, συνεπάγονται μια άγρυπνη και πλήρη δράση με τα άφθονα στάδια. Είναι η προηγούμενη και αποδεκτή διεύθυνση της αναθεώρησης σε ποιους προγραμματιστές λογισμικού παρόντες οι ίδιοι σε μια ρύθμιση των υποθέσεων και των κωδίκων ανάλυσης μέσω της γραμμής επετείου, συνήθως από την αντιπροσωπεία των τυπωμένων αντιγράφων του υλικού. Οι ακαδημαϊκές επιθεωρήσεις είναι άφθονα αναλυτικές και ικανές και δέχονται αποδεκτός αναγνωρισμένος στα ελαττώματα βραβείων στους κώδικες κάτω από την αναθεώρηση, αναγνωρίζοντας μερικοί κρίνετε τις ακαδημαϊκές αναθεωρήσεις δεδομένου ότι είναι δημογραφία που συνεχίζεται πάρα πολύ για να είναι σε πρακτικό. Στις πρόσθετες λέξεις που αποτυγχάνουν cipher αναθεωρεί συνήθως τις ανάγκες κάτω από την κεραία παρά τις ακαδημαϊκές cipher επιθεωρήσεις, αν και μπορεί να είναι ανάλογα προσιτό εάν γίνεται ακριβώς. Εκτελείται γενικά ως βασικό των εξοικειωμένων διαδικασιών ανάπτυξης όπως πέρα από τον ώμο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πέρασμα-γύρω, στήριγμα προγραμματίζοντας και οι συσκευές που βοηθιούνται λογαριάζουν την αναθεώρηση. Μερικές από τις διαδικασίες aswell καλούνται ως πέρασμα ή ακαδημαϊκός ή/και αξιολόγηση ή γρήγορα και επίσημος.

επίσημες Cipher αναθεωρήσεις είχαν κατάλληλος μια άφθονη επένδυση στην έρευνα για το ατύχημα ανάλυσης και η εφαρμογή του χρόνου, μέσω του οποίου οι κριτικοί δεν θα μπορούσαν να είναι σε μερικές πρόσθετες καλλιτεχνικές ενέργειες.

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

απολογισμός πρακτόρευσης ισορροπίας – διεύθυνση τι είναι 192. 168. 1. 1 ακριβώς;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Φεβρουαρίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Μαρ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Αρέσει σε %d bloggers: