απολογισμός πρακτόρευσης ισορροπίας – διεύθυνση

Φεβρουαρίου 15, 2012 at 8:12 πμ Σχολιάστε

το » Τρίτο τμήμα 2009: Η συντόμευση και η επιχείρηση μωρών, » δηλώνει τις ΗΠΑ που η ψωμί-και-βουτύρου προσαύξηση άρχισε στο τρίτο τμήμα του 2009 δεδομένου ότι το απόλυτο ακαθάριστο ήρεμο χειροποίητο αντικείμενο αυξήθηκε annualized 3. 5 τοις εκατό.

αλλά εάν έρχεται στο μωρό στις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, δεν είναι ακόμα από τα ξύλα, και στη ρύθμιση για να επιζήσει μερικών ιδιοκτητών επιχείρησης δεχτείτε στις στρατηγικές όπως την πρακτόρευση ισορροπίας. Η διεύθυνση SBA λέει ότι οι προσιτές δαπάνες παρουσίασαν σημάδια της αύξησης, ανώμαλα η πρώτη αναγνώριση homebuyers `και το » μετρητά για το clunkers» αυτόματα προγράμματα επιστροφών. Το απόλυτο κάψιμο αυξήθηκε 3. ποσοστό επετείου 4 τοις εκατό. Μια ικανή πρόοδος παρουσίασε στην απόλυτη μυστική δεμένη επένδυση, απόλυτες εισαγωγές, τόσο αρτιμελείς όσο και τις απόλυτες εξαγωγές. Πιθανά αυτό οφειλόταν στην ευρεία εμβάθυνση της συντόμευσης παγκοσμίως.

τα κυριώτερα σημεία από αυτό εξετάζουν την αναγνώριση η επικαιρότητα ότι το επίτευγμα ολοκλήρωσης αναπήδησε και αυτοματοποίησε τη συνέλευση πρόσθεσε annualized 11. 7 τοις εκατό. Επιπλέον, το ποσό ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ανεργίας ανήλθε σε 9. 8 τοις εκατό Σεπτεμβρίου 2009. Οι μη γεωργικές εργασίες ποσού που ήταν απούσες πίσω Δεκεμβρίου 2007 είναι σε 7. 1 εκατομμύριο.

αυτό εμφανίζονται σαν κάθε ψωμί-και-βουτύρου περιοχή έχει ολοκληρώσει τις καθαρές απώλειες δουλειάς εκτός από την εξέταση κατά περίπτωση και την εκπαίδευση άνθισης. Μη γεωργική αφθονία δραστηριότητας που προστίθεται 9. ποσό απορρόφησης επετείου 5 τοις εκατό στο τρίτο τέταρτο.

ο δανεισμός SBA ανέβηκαν εντυπωσιακά, με δανείζοντας συνολικό επάνω $247 δράστη και 504 το δράστη δανείων επάνω $305 από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Εντούτοις, το ποσό βασικών διαπραγματεύσεων περιπέτειας που γλιστρήθηκαν, αλλά δολαρίου συνολικού αυξήθηκε από εκ των προτέρων στο έτος. Οι πληθωριστικές πιέσεις παρέμειναν σεμνές δεδομένου ότι οι τιμές καταναλωτή ήταν επάνω annualized 2. 5 τοις εκατό, με το ποσοστό μεγέθυνσης ποσού, αποκλείοντας τις τιμές τροφών και δραστηριότητας, σε περίπου 1. 3 τοις εκατό.

η βασική ζώνη είναι ότι κάποιο μωρό στις μέσου μεγέθους επιχειρήσεις είναι ακόμα ενοχλητικό για να επιζήσει και να σπάσει στην επιχείρηση. Γίαυτό μεμονωμένη πρακτόρευση ισορροπίας για να είναι επιχειρήσεις μιας αποδεκτές νέες τακτικής αποδοχής στην αντιπροσωπεία ένα ισορροπία σε έναν χρόνο. Οι επιχειρήσεις επιδομάτων πρακτόρευσης ισορροπίας που δεν παίρνουν πληρωμένες για 30 έως το canicule 60 ή 90 με την προώθηση μέχρι 90 τοις εκατό γειτονεύουν με τα τιμολόγια. Η αποδεκτή πρακτόρευση απολογισμών δεν είναι μια στέγαση μάλλον που είναι το προσόν των τραπεζικών προτερημάτων, ή εισπρακτέα, από μια επιχείρηση πρακτόρευσης.

η αποδεκτή πρακτόρευση απολογισμών αλλάζουν από τα αποδεκτά δάνεια κιβωτίων στα δάνεια εκείνων των κιβωτίων απορροφούν δύο συμβαλλόμενα μέρη, ενώ η πρακτόρευση περιλαμβάνει τρία συμβαλλόμενα μέρη. Χαρακτηριστικά, ένα κιβώτιο άθλιος οι αποφάσεις του σχετικά με μια αξία αναγνώρισης επιχείρησης, η αναγνώριση της πρακτόρευσης είναι βασισμένη στο ποσό των εισπρακτέων. Με την πρακτόρευση ισορροπίας δεν υπάρχει κανένα ελάχιστο, κανένα μέγιστο, καμία τηρώντας υποχρέωση και καμία διάχυτη διαδικασία συσκευών. Οι παράγοντες που παρευρίσκονται στη δανειοληπτική ικανότητα του πελάτη ανταλλάσσουν και μπορούν armamentarium ακουστικό τόσο λίγα όπως 24 ώρες.

η πρακτόρευση είναι το προσόν των τραπεζικών προτερημάτων, ή εισπρακτέα μιας επιχείρησης. Τα δάνεια κιβωτίων απορροφούν δύο συμβαλλόμενα μέρη, ενώ η πρακτόρευση ισορροπίας περιλαμβάνει τρία συμβαλλόμενα μέρη. Χαρακτηριστικά, ένα κιβώτιο άθλιος οι αποφάσεις του σχετικά με μια αξία αναγνώρισης επιχείρησης, η αναγνώριση της πρακτόρευσης είναι βασισμένη στο ποσό των εισπρακτέων. Μια αντιπροσωπεία εξετάζει τη δανειοληπτική ικανότητα μιας ανταλλαγής πελατών και εγκεκριμένος ήδη, πληρώνει ακουστικό τόσο λίγα όπως 24 ώρες.

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , , .

οι τραπεζικές εργασίες εγκαταλείπουν στην κρίση βασικός ένας συμπονετικός Cipher της ανάλυσης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Φεβρουαρίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Μαρ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Αρέσει σε %d bloggers: