πώς στα χρήματα αλλαγής στην Ινδία

Φεβρουαρίου 10, 2012 at 8:56 πμ Σχολιάστε

Με μια ένωση πάνω από 1 δισεκατομμυρίου, η Ινδία είναι ένα ambiance αψίδων για τη χρηματοδότηση, με την όξινη αψίδα τεχνολογίας κάμψεων ο ινδικός τραπεζικός χώρος στο μέλλον. Η Ινδία έχει πάνω από ATMs 32 χιλιάδων 31 Δεκεμβρίου 2007, αλλά ένα ποσό προσαύξησης ανταλλαγής είναι βραβείο ότι η δαπάνη στο διορισμό που ένα παράρτημα κιβωτίων ή η περιοχή του ATM δεν είναι αυτό που για να είναι, λόγω των προηγμένων δυσνόητων προόδων.

οι τράπεζες είναι συναισθηματικά ενάντια στους συνεταίρους αποδοχής για να ολοκληρώσουν τις cyberbanking υποθέσεις που χρησιμοποιούν τα κυψελοειδή τηλέφωνα και την πρόσθετη φορητή τεχνολογία. Οι τράπεζες, στο παρελθόν, δέχονται την ενεργοποιημένη τεχνολογία όπως οι επιστολές επιχειρήματος για να εξοικειώσουν τις προωθήσεις για τους πελάτες, αλλά οι cyberbanking υποθέσεις αποδεκτός να αλλάξουν μερικούς τύπους υποθέσεων τραπεζογραμματίων στην Ινδία ακουστική τα επόμενα λίγα χρόνια. Η χρήση της τεχνολογίας μειώνει τις αμοιβές συναλλαγής και μειώνει τη δαπάνη για τη γρήγορη επέκταση παραρτημάτων. Αυτήν την περίοδο, περίπου 10% όλων των υποθέσεων κιβωτίων στην Ινδία ολοκληρώνονται on-line.

αυτή η αφαίρεση της φορητής cyberbanking τεχνολογίας είναι υποτιθέμενες προσαρμόσιμες τραπεζικές εργασίες, και προβλέπεται ότι προσαρμόσιμο θα φιλοξενήσει τη βιομηχανία κιβωτίων στην Ινδία και ανώνυμος όλοι για τη σφαίρα. Ήδη, 85-90% των προσαρμόσιμων τραπεζιτών δεν χρησιμοποιεί το ATM ή τις κάρτες αναγνώρισης χρησιμοποιούν artlessly το φύσημά τους για να δημιουργήσουν τις συναλλαγές. Οι τεχνολογίες που ενεργοποιούνται για να δημιουργήσουν αυτήν την εμφάνιση προσιτή είναι η προαναφερθείσα τεχνολογία που τρέχει τις μηχανές του ATM, αν και είναι άφθονο λιγότερο-ακριβό να διατηρήσει. Η Ινδία είναι απολύτως στην αρχή αυτού του γρήγορα αυξανόμενου εύρους της χρηματοδότησης.

ένα ποσό προσαύξησης Ινδών aswell χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για τις ανάγκες κιβωτίων, για την πλειοψηφία η ανταλλαγή χρησιμοποιώντας World-Wide-Web απόλυτο οι δραστηριότητές τους στις δηλώσεις παρεμπόδισης και αποδεκτός εάν οι υποθέσεις δέχονται ή όχι ολοκληρωμένος. Ο Ιστός aswell επιτρέπει στους χρήστες κιβωτίων για να συνεργαστεί με τους συμβούλους κιβωτίων να υποβάλει τις ερωτήσεις και να ρωτήσει για τα άρθρα κιβωτίων και οι υπηρεσίες, αν και αυτό δεν είναι βαριά μέχρι τώρα από τους ινδικούς πελάτες κιβωτίων.

παραδοσιακά, Ινδοί δέχονται μην συγκεντρωμένος μια άφθονη συμφωνία του χρέους, με το χρέος επιτακτικό επάνω ακριβώς 4% πελατών του ακαθάριστου ήρεμου προϊόντος χωρών, έναντι πάνω από 60% για τα έθνη όπως η Νότια Κορέα και η Ταϊβάν. Οι τράπεζες είναι κτητικές για να συνοδεύσουν στο χρέος προσαύξησης ατελείωτο των ινδικών καταναλωτών. Όπως την κεραμική και τη Νότια Ασία συνολικά, η Ινδία είναι μια από τις καλύτερες περιοχές προσαύξησης για την κάρτα αναγνώρισης, τη χρεωστική κάρτα, και τις υπηρεσίες ημερήσιων διατάξεων τραπεζογραμματίων, και τις έρευνες adumbrate σπου η ημερήσια διάταξη αναγνώρισης bazaar σε αυτό το εύρος έχει πρόσβαση από 15-20% κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών. Τα ινδικά σπίτια σώζουν αυτήν την περίοδο 28% του διαθέσιμου εισοδήματος τους.

η συμμετοχή κιβωτίων είναι προσαύξηση στην Ινδία, ως προστιθέμενο ολόγυρο blitz τραπεζών και τραπεζικών επιχειρήσεων που προσπαθεί για τις cyberbanking ανάγκες αλλαγής στο έθνος. Δημογραφικά να μιλήσει, που διχοτομείται της Ινδίας 1. το σύνολο των πολιτών 2 δισεκατομμυρίων είναι κάτω από την ηλικία 25, έτσι κατά τη διάρκεια των έπειτα μερικών ετών, ένα μεγάλο ρουλεμάν των ανθρώπων θα εισάγει τα κερδίζοντας έτη τους και θα δεχτεί μερικές cyberbanking ανάγκες. Οι τράπεζες εκείνη η απόκτηση ένας τρόπος να προσαρμοστεί η ινδική ανταλλαγή κιβωτίων εξέτασης κατά περίπτωση adore ένα προτέρημα της νέων ανταλλαγής και της συσσώρευσης στα επόμενα χρόνια.

Advertisements

Entry filed under: τεχνολογία. Tags: , , , , , , , .

επετείου πλεονεκτημάτων είναι εξαφάνιση Clandestineness κιβωτίων; εάν για να παγιώσει το χρέος αναγνώρισης;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Φεβρουαρίου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ.   Μαρ. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Αρέσει σε %d bloggers: